Onze diensten

Haal het maximum uit je gekoelde activaties

Het jou zou gemakkelijk maken, dat is onze missie. Daarom ondersteunen we jou bij alles wat er komt kijken bij het inzetten van gekoelde displays.

Levering & Installatie

Ons team levert jouw koel- en vriesdisplays en plaatst deze op strategische locaties in de winkel voor maximale zichtbaarheid.

Merchandising

Een lege display verkoopt niet natuurlijk. We zorgen ervoor dat jouw displays gevuld zijn met de juiste producten voor optimale presentatie.

Aftersales

Na afloop van de campagne halen we de displays weer op. Mocht er tijdens de activatie iets misgaan, dan staan we paraat om snel en efficiënt in te grijpen.

Warehousing

Wij stockeren en onderhouden jouw gekoelde displays in onze hubs in België en Nederland en zorgen ervoor dat deze steeds klaar staan voor een nieuwe activatie

Service & Onderhoud

Wij herstellen en onderhouden jouw gekoelde displays om zo hun levensduur te verlengen. Hierdoor haal je het maximum aantal activaties uit jouw investering.

Rapportage

Blijf in real-time op de hoogte van jouw activaties. Bekijk op elk moment de foto registraties van jouw gevraagde bezoeken.