123 Main Street, New York, NY 10001

CASE INFORMATIE:

Twee gelijktijdige introducties voor Aoste

Imperial Meat Products is een gerenommeerd voedingsbedrijf gekend voor zijn kwalitatieve vlees en vegetarische producten. We waren dan ook meer dan enthousiast toen ze onze hulp vroegen bij de introductie van 2 nieuwe Aoste-Producten.

Introductie bij de Belgische supermarkten

Imperial zocht een manier om de introductie van de Aoste Chicken Snacks en Aoste le Végétarien te ondersteunen bij de Belgische supermarkten. Het inzetten van onze ESCAPE Coolers in een lange termijn huurformule bleek hiervoor dé perfecte oplossing. 

Twee opvallende brandings als eye-catcher

Om de aandacht te trekken werd gekozen voor twee zeer opvallende aankledingen in de look&feel van de producten. De grote pack-shots zorgde er op hun beurt dan weer voor dat de consument al van ver kon zien wat voor type product er in de koeling zat.

Naargelang het product dat gepromoot moest worden, werd de aankleding veranderd.

Een groot bereik met een klein aantal koelers

Het was voor Imperial belangrijk om met het vooropgestelde budget in zoveel mogelijk winkels tijdelijk onze koeling te plaatsen. Er werd daarom gekozen voor een lange termijn huurperiode van 10-weken met een beperkt aantal ESCAPE Coolers.

De lange huurperiode gaf het Imperial sales-team de tijd om de ESCAPE Cooler regelmatig van locatie te veranderen. Als de activatie in een winkel afliep, kon de vertegenwoordiger de koeling makkelijk demonteren en in zijn auto naar de volgende winkel vervoeren. Daar koste het, dankzij het magneet-systeem, nog geen 10 minuten om de koeling weer op te bouwen en gebruiksklaar te maken.

Imperial kon hierdoor met een klein aantal koelers toch een groot deel van hun klanten bereiken.

Lees ook:

Klaar om jouw merk te laten groeien?

Vul ons offerte formulier in en wij helpen je met een oplossing op maat van jouw noden.

een vraag over onze diensten of producten?

Ga naar onze contactpagina en laat jouw gegevens achter. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.