123 Main Street, New York, NY 10001

CASE INFORMATIE:

Een gekoelde display voor alle merken van FrieslandCampina

Campina, Optimel, Landliebe, Vifit, Mona, Fristi,.. het lijstje gaat maar door. Iedereen kent op zijn minst wel één van de tientallen merken van FrieslandCampina. Met dit veelvoud aan merken is FrieslandCampina dan ook alomtegenwoordig in het Nederlandse koelschap. Ook zetten ze al jaren sterk in op koeling in secondary placement. Om deze verschillende types koelingen te vervangen waren ze op zoek naar een voordelige oplossing die ze flexibel konden inzetten voor al hun merken. De keuze voor onze ESCAPE Coolers was dan ook snel gemaakt.

Een vaste plaats op het winkelpunt

De strategie van FrieslandCampina was eenvoudig, maar effectief. De ESCAPE Coolers blijven vast op de winkelvloer staan. Om de 4 weken wisselt de vertegenwoordiger, op zijn vaste ronde, de communicatie sleeve en laadt nieuwe producten in.

Op deze manier kan het sales team, met minimale moeite, telkens een nieuw product in de kijker zetten.

Duidelijke marketing ondersteuning

Wat deze aanpak extra succesvol maakt is de sterke ondersteuning van het marketing team. Omdat de koelingen het hele jaar door blijven staan, was het voor hen makkelijker om op voorhand een marketing kalender op te stellen rondom de vele FrieslandCampina producten en mogelijke acties te bedenken.

Altijd een werkende koeling op het winkelpunt

FrieslandCampina besteedde ook het after sales luik uit aan CoolActivators. Dankzij ons aftersales contract is het sales team van FrieslandCampina zeker dat er nooit meer dan 24u een defecte koeling op het winkelpunt zal staan, waardoor de planning nooit in het gedrang komt.

Lees ook:

Klaar om jouw merk te laten groeien?

Vul ons offerte formulier in en wij helpen je met een oplossing op maat van jouw noden.

een vraag over onze diensten of producten?

Ga naar onze contactpagina en laat jouw gegevens achter. Wij helpen je zo snel mogelijk verder.